4zida nekretnine logo 2 4zida nekretnine logo
Cvejić nekretnine

Cvejić nekretnine

Broj u Registru posrednika:
1033
Adresa:
Bulevar Oslobođenja 78/2/219
Mesto:
Novi Sad
O nama:
CVEJIĆ NEKRETNINE, NOVI SAD
Kako doći do nas od autobuske stanice

Agencija za promet nekretnina "CVEJIĆ NEKRETNINE", Bulevar oslobođenje 78, Novi Sad

Agencija za promet nekretnina "CVEJIĆ NEKRETNINE" pruža klijentima usluge posredovanja pri kupovini i prodaji nekretnina na području Novog Sada, a uskoro i na području cele Vojvodine. Naša ponuda pokriva stanove, kuće, zemljišta i atraktivne poslovne prostore. U mogućnosti smo da zadovoljimo potrebe najšireg kruga klijenata.

Kupcima pružamo usluge pronalaženja objekata koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama i željama, uz multimedijalnu prezentaciju, pratnju pri obilasku objekata i savetodavnu podršku, te uz pomoć našeg stručnog tima pravno rešavamo regulaciju prenosa vlasništva na ime kupca.

Cilj nam je u našoj ponudi objediniti rešavanje celokupne problematike koja nastaje kod kupovine i prodaje nekretnina, te na taj način klijentima što više olakšati i ubrzati sam posao kupoprodaje. U cenu naše posredničke provizije uključene su i advokatske usluge provere vlasničke dokumentacije, izrade predugovora i glavnog ugovora.

Baza naših nekretnina ažurira se svakodnevno na našem web sajtu. Cene nekretnina na našoj web stranici su pouzdane, ali ne i nužno fiksne. Zato nas kontaktirajte radi potvrde cene, bilo telefonom ili putem e-maila uz pomoć kontaktnog formulara.

Ukoliko želite ponuditi vlastitu nekretninu našoj agencije stojimo Vam na raspolaganju. Takođe možete za ponudu koristiti naše formulare za stanove, kuće ili neku drugu nekretninu.

Prodavci od nas mogu očekivati prezentiranje svojih objekata velikom broju potencijalnih kupaca, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost. Kupcima, s druge strane, nudimo visoku profesionalnu uslugu i predusretljivost.

Zato ako kupujete ili prodajete nekretnine u Novom Sadu i Vojvodini, posetite nas.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!