Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
Arin invest

Arin invest

Broj u Registru posrednika:
1089
Adresa:
Knjaza Miloša 193
Mesto:
Aranđelovac
O nama:
Mi smo lokalna Agencija za razvoj, investicije i nekretnine iz Srbije, ARIN INVEST D.O.O. Rača, koja vrši usluge posredovanja u kupoprodaji nepokretnosti i ostalih usluga vezanih za ovu vrstu delatnosti.

Upisani smo u Registar posrednika u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija pod rednim brojem 1089. Takođe posedujemo polisu osiguranja od ogovornosti “Milenijum Osiguranja” (jednoj od najstarijih osiguravajućih kuća u Srbiji.)

Iako nam je firma registrovana u Rači, ul. Karađorđeva 22, sedište firme tj. poslovnica nam se nalazi u samom srcu Šumadije, u Aranđelovcu, ul. Knjaza Miloša 193, na samo sat vremena vožnje od Beograda i Kragujevca, i 20 minuta vožnje od Topole i Mladenovca.

Naš tim saradnika uspešno posreduje u kupoprodaji nekretnina zadnjih godina kako u zemlji tako i u inostranstvu.

S hodno tome posedujemo puno iskustva u radu kako sa domaćim tako i sa inostranim klijentima. A posebno usled našeg napornog ali pre svega profesionalnog i detaljnog rada , pomogli smo velikom broju stranih državljana da investiraju u najkvalitetnije nekretnine u Srbiji.

Naš dobro obučen tim saradnika Vas savetuje da kupite Vašu nekretninu za investicione svrhe , kao drugi dom, ili za potrebe poslovanja u Srbiji.

Odlučite se za nas i naša Agencija će obaviti sav posao za Vas i umesto Vas, i to sve na profesionalan i efikasan način.

Vaš ARIN INVEST D.O.O.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!