4zida nekretnine logo 2 4zida nekretnine logo
Agent - nekretnine

Agent - nekretnine

Broj u Registru posrednika:
582
Adresa:
Kneginje Milice 21
Mesto:
Jagodina opština
O nama:
DOBRODOŠLI NA SAJT AGENT - NEKRETNINE!!!
AGENT-NEKRETNINE.COM
AGENT- agencija za nekretnine bavi se posredovanjem u kupoprodaji i zakupu nepokretnosti. Mi smo mlada, ali veoma perspektivna agencija i prezentacijom na našem sajtu želimo da Vam što bolje prikažemo našu ponudu nekretnina i da Vam izadjemo u susret našim savesnim, kvalitetnim i efikasnim poslovanjem. Naše je zadovoljstvo da Vam pomognemo u pronalazenju odgovarajućeg stana, kuće ili lokala

Naša agencija se trudi da svima pruži šansu da u našoj ponudi pronadje odgovarajući prostor za sebe. Diskrecija klijenata je zagarantovana. Svi podaci koji se nalaze u našoj agenciji se smatraju poslovnom tajnom i niko sem zaposlenih koji se obavezuju na čuvanje privatnosti klijenata nema pristupa podacima.

Sve nepokretnosti koje nudimo dobili smo direktno od vlasnika ili od njihovih ovlašćenih zastupnika. Radno vreme je od 8.00 do 19.00 svakog dana sem nedeljom. Našim klijentima smo uvek na raspolaganju jer postojimo zbog njih.

Zakupcima pružamo usluge efikasnog pronalaženja odgovarajućih nepokretnosti koje najviše odgovaraju njihovim željama i potrebama uz multimedijalnu prezentaciju, obilazak nekretnine kao i savetnu podršku.

Zakupodavcima pružamo pouzdanu i ozbiljnu prezentaciju njihovih nekretnina velikom broju potencijalnih zakupaca.

Agencija sastavlja ugovor na osnovu saglasnosti obe strane u koji se unose svi detalji usmenog dogovora između zakupca i zakupodavca.

S poštovanjem,
AGENT-agencija za nekretnine

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!