4zida nekretnine logo 2 4zida nekretnine logo
Menadžer nekretnine

Menadžer nekretnine

Broj u Registru posrednika:
16
Adresa:
Maršala Birjuzova 3-5
Mesto:
Centar, Beograd
O nama:
O nama

“Menadžer nekretnine” Beograd su sa Vama od 1992. godine kao zavisno Preduzeće Kompanije za proizvodnju, trgovinu i usluge „Menadžer“ export-import d.o.o. i svojim klijentima pruža potpunu uslugu u prometu nepokretnosti.

Sa “Menadžer nekretninama” Beograd možete biti sigurni da je Vaše vlasništvo u sigurnim rukama i da je prikazano i prezentovano na najbolji mogući način, najširoj publici potencijalnih kupaca.

Mi shvatamo da je prodaja ili kupovina Vašeg doma izuzetno lično iskustvo, što nas drži u ubeđenju da je efikasna i otvorena komunikacija od izuzetnog značaja.

Svi naši menadžeri su iskusni profesionalci koji će učiniti sve za maksimalno zadovoljenje Vaših potreba i maksimalnu zaštitu Vaših interesa.

Sa svojim klijentima - nalogodavcima (prodavcima i kupcima), “Menadžer nekretnine” zaključuju Ugovor o posredovanju u prometu nepokretnosti, sa odredbama Opštih uslova poslovanja posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti, kako to inače zakonodavac nalaže (Službeni glasnik Republike Srbije 95 / 2013. od 31. oktobra 2013.).


“Menadžer nekretnine” Beograd je član Udruženja “KLASTER NEKRETNINA” Beograd pri Ministarstvu spoljne i unutrašnje trgovine u Beogradu i član Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije u okviru Privredne komore Srbije.

Ukoliko želite da umanjite prisustvo stresa prilikom kupoprodaje, jedno od najboljih rešenja je izbor prave agencije. Mi ne pričamo bajke, ali ćemo Vam pomoći da ostvarite Vaše snove.

--Biznis, ali fer --

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!