4zida nekretnine logo 2 4zida nekretnine logo
Krstić nekretnine KG

Krstić nekretnine KG

Broj u Registru posrednika:
321
Adresa:
Nikole Pašića 9/3 Pasaž kod autobuskog stajališta
Mesto:
Kragujevac
O nama:
Agencija za promet nekretnina ″ Krstić Nekretnine ″ je osnovana 01.04.2008 godine. Agencija je upisana u registar posrednika pod rednim brojem 321.

Agencija za promet nekretnina ″ Krstić Nekretnine ″ je agencija sa veoma iskusnim agentima u oblasti prometa nekretnina. Agencija pruža klijentima usluge posredovanja pri kupovini i prodaji nekretnina na području Kragujevca. Naša ponuda pokriva stanove, kuće, i poslovne prostore. U mogućnosti smo da zadovoljimo potrebe najšireg kruga klijenata.

USLUGE

Kupcima pružamo usluge pronalaženja objekata koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama i željama, uz multimedijalnu prezentaciju, pratnju pri obilasku objekata i savetodavnu podršku, te uz pomoć našeg stučnog tima pravno rešavamo regulaciju prenosa vlasništva na ime kupca.

Cilj nam je u našoj ponudi objediniti rešavanje celokupne problematike koja nastaje kod kupovine i prodaje nekretnina, te na taj način klijentima što više olakšati i ubrzati sam posao kupoprodaje.
U cenu naše posredničke provizije uključene su i advokatske usluge provere vlasničke dokumentacije, izrade predugovora i glavnog ugovora.

Baza naših nekretnina ažurira se svakodnevno na našem web sajtu.Cene nekretnina na našoj web stranici su pouzdane, ali ne i nužno fiksne.Zato nas kontaktirajte radi potvrde cene, bilo telefonom ili putem e-maila uz pomoć kontaknog formulara.

Ukoliko želite ponuditi vlastitu nekretninu našoj agenciji stojimo Vam na raspolaganju.Takođe možete za ponudu koristiti naše formulare za stanove, kuće ili neku drugu nekretninu.

Prodavci od nas mogu očekivati prezentaciju svojih objekata velikom broju potencijalnih kupaca, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost. Kupcima s druge strane, nudimo visoku uslugu i predusretljivost.

Svim posetiocima našeg sajta šaljemo srdačan pozdrav.
Vlasnik agencije „KRSTIĆ NEKRETNINE“
Vladimir Krstić

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!