Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
City Hedonia

City Hedonia

Broj u Registru posrednika:
997
Adresa:
Obilićev venac 10, sprat I, lokal 2
Mesto:
Beograd centar, Beograd
O nama:
Agenciju za promet nekretnina CITY HEDONIA čini tim profesionalno obučenih agenata i menadžera. Svi menadžeri se dugo bave kupoprodajom nekretnina i poznati su po profesionalnom i domaćinskom odnosu prema klijentima, jer žive na teritorijama ( opštinama ) koje prezentuju.

Kada kupujete nekretninu doći ćete u njihov komšiluk, pa je odgovornost da se ( prema mogućnostima ) izabere najbolje, na najvišem nivou. Osim pomenutih, naš tim sačinjavaju i advokati koji se isključivo bave imovinsko pravnim odnosima. Pored Predugovora i Ugovora koji su deo našeg prodajnog procesa neretko će vam izaći u susret pravnim savetima koji vam mogu biti od velike životne važnosti, a koji možda nisu vezani za nekretninu koju kupujete ili prodajete.

Sarađujemo sa svim bankama koje obezbeđuju stambene kredite i možemo vam pomoći da napravite pravi izbor. Sarađujemo sa firmama koje se bave renoviranjem i adaptacijom nekretnina i u zavisnosti koliko brzo i kvalitetno želite da opremite vaš prostor možemo ih toplo preporučiti.

U naše prateće službe spada i marketinški tim koji svakodnevno ažurira veliki broj oglasa, kako u pisanim izdanjima, tako i u elektronskim medijima. Na taj način aktivno prate tržište i uz terenski rad agenata i menadžera uz realizaciju stvaramo kompletnu sliku o cenama nekretnina u aktuelnom trenutku.

Mi prodajemo znanje, iskustvo i informaciju. Prodavcima garantujemo pravnu i finansijsku sigurnost, a kupcima da će, uz pomenuto, sa uslugom našeg posredovanja kupiti nekretninu po najpovoljnijim uslovima.

Dakle, našim klijentima garantujemo:
PRAVNU SIGURNOST
FINANSIJSKU SIGURNOST
ISKRENOST

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!