4zida nekretnine logo 2 4zida nekretnine logo
Best Real Estate

Best Real Estate

Broj u Registru posrednika:
58
Adresa:
Patrijarha Varnave 20, Beograd
Mesto:
Čubura, Beograd
O nama:
Mi smo licencirana agencija za nekretnine iz Beograda, koju su 2009. godine osnovali Ljiljana i Srđan Teodosijević. Nakon dugogodišnjeg, zapaženog rada u ovoj oblasti, inspirisani i motivisani bogatim iskustvom, odlučili smo da domaćem tržištu ponudimo revolucionarno poslovanje u industriji nekretnina. Tako smo znanja stečena na tržištu, stoprocentno usmerili na one koji žele efikasno da pronađu, iznajme ili prodaju nekretnine.

DOBRODOŠLI U SVET NEKRETNINA

Agencija Best Real Estate bavi se pronalaženjem, iznajmljivanjem i prodajom stanova, kuća, stambenih i poslovnih zgrada, poslovnih prostora, lokala, magacina i zemljišta. Upisani smo u Registar posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti pod brojem 058, što svedoči o tome da je reč o agenciji koja je među prvima zauzela relevantnu poziciju u sferi profesionalnog bavljenja nekretninama na našem tržištu. Pored spomenutih aktivnosti, bavimo se konsultantskim uslugama, razvijanjem, praćenjem i kontrolom procesa kupovine, prodaje i izdavanja nekretnina. U našem opsegu delovanja je i procena vrednosti imovine, kao i istraživanje tržišta za potrebe klijenta. Kako bismo uspešno realizovali naš zadatak i opravdali vaše poverenje, angažovali smo timove stručnjaka koji uključuju pravnike, ljude iz domena finansija, arhitekte, dizajnere i menadžere.

NAŠA STRATEGIJA

Razvili smo metod poslovanja koji podrazumeva da svaki aspekt rada sa klijentima bude temeljan i profesionalan. Nastojimo da vas na najbolji mogući način upoznamo sa svetom nekretnina. Zbog toga samouvereno stojimo iza imena najbolji, jer se naše delovanje u industriji nekretnina, ustoličilo kao najviši standard u radu sa klijentima. O tome svedoči podatak da je na našu adresu stigao AAA sertifikat, koji agenciju Best Real Estate, prema bonitetnoj izvrsnosti, svrstava u 2 odsto takvih kompanija u Srbiji.

NAČIN RADA

Pronaći mesto koje možete nazvati svojim domom ili poslovnim prostorom, zahteva mnogo više od toga da taj zadatak delegirate agenciji za nekretnine. Potrebno je da kompanija kojoj ste ukazali poverenje i dali novac, strateški pristupi pronalaženju odgovarajućih rešenja. U svetu koji se neprestano menja, nekretnina koju želite da kupite, iznajmite ili prodate, treba da komunicira sa korisnicima. Mi to postižemo zahvaljujući licenciranim posrednicima, upisanim u Registar posrednika, koji viziju klijenta mogu da pretoče u produktivno iskustvo. Naši agenti primenjuju inteligentan pristup i samim tim sa klijentima uspostavljaju dugoročan i kvalitetan odnos. Best Real Estate agenti imaju za cilj vaše zadovoljstvo, a ne laku prodaju, zbog čega će zaviriti vaše u potrebe i napraviti najbolje moguće rešenje. S tim u vezi, klijentima su na raspolaganju usluge fotografa, kako bi dobili precizne ilustracije onoga što traže ili nude.

PORTFOLIO

Svojim uspehom smatramo saradnju sa priznatim kompanijama koje imaju viziju i odgovornim klijentima koji prepoznaju izuzetnost. Možemo se pohvaliti time da su nas angažovali predstavnici ambasada Sjedinjenih američkih država, Irana, Iraka, Izraela, Indije i Australije. Sarađivali smo sa članovima Međunarodnog Komiteta Crvenog Krsta (ICRC), UNOPS-om, Gete Institut Beograd kao i predstavnicima Evropske komisije i Ujedinjenih nacija. Sarađivali smo i sa brojnim diplomatskim zvaničnicima kojima je u našoj zemlji bilo potrebno da pronađu odgovarajuće stambene i poslovne prostore. Best Real Estate u svom portfoliu beleži i poslovanje sa bankama kojima je bilo potrebno dolaženje do adekvatnih objekata koji su pretvoreni u poslovnice. Societe Generale Bank, Reiffeisen Bank, National Bank of Greece, Erste Banka i NLB Banka samo su neke od onih koje su realizovale uspešnu saradnju sa agencijom Best Real Estate. Kada je reč o istaknutim kompanijama, sproveli smo u delo vizije brojnih poznatih firmi iz različitih privrednih sfera, među kojima su Holcim Serbia, Velux Serbia, Nestle Serbia, VIP, Mercedes, Azvirt, Affidea, Optimapharm, Rubau, Tetrapak, Loreal, Maersk i druge. Ovi podaci najbolje govore o tome u kojoj meri smo prisutni na tržištu i zbog čega smo priznati kao vodeća firma u oblasti nepokretnosti na teritoriji srpske prestonice.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!