4zida nekretnine logo 2 4zida nekretnine logo
Art Polis d.o.o.

Art Polis d.o.o.

Broj u Registru posrednika:
127
Adresa:
Trebevićka 8
Mesto:
Banovo Brdo, Beograd
O nama:
Dobro došli na sajt agencije Art Polis doo!

Da se predstavimo.

Preduzeće Art Polis doo je nastalo 2005. godine iz ljubavi prema ovom poslu i želje da profesiju podignemo na jedan viši nivo. Svoje poslovanje smo bazirali na profesionalnosti i na tome da naši klijenti budu zadovoljni i da nam se opet vrate. Nisu nam bile potrebne velike reklame, bilbordi ni zakup velikih i skupih poslovnih prostora. Naš rad je naša najbolja i najveća reklama. Smatramo da je zadovoljan klijent naša najbolja preporuka.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim našim dosadašnjim klijentima jer smo uz vas i zbog vas opstali i u najtežim vremenima.

Novim klijentima želimo dobrodošlicu. Možete doći kod nas da vam u prijatnom ambijentu objasnimo sve u vezi jednog od najvažnijih poslova u životu svakog čoveka, a to je kupovina ili prodaja stana. Sa vama ćemo biti od početka do kraja ovog lepog i vrlo ozbiljnog i teškog posla. Uz naš tim pouzdanih i stručnih agenata i advokata, uz saradnju sa vodećim bankama na polju stambenih kredita, učinićemo da vam ovaj posao izgleda lako i da se završi brzo, na obostrano zadovoljstvo. Sa vama ćemo biti u svakoj fazi kupovine ili prodaje stana. Od upoznavanja, istraživanja tržišta, organizovanja terena, osluškivanja vaših želja i potreba, preko izrade Predugovora i Ugovora, overe kod notara, odlaska u banku. I tu se ne završava naš posao, sa vama smo i u Poreskoj upravi, katastru, infostanu, elektrodistribuciji, jer mi ćemo to rado uraditi za vas, uz vašu maksimalnu uštedu vremena i živaca. Na vama je samo da donesete odluku a sve ostalo je naš posao.

Preduzeće Art Polis doo je registrovano 20.10.2005. godine.
Broj u APR-u 94104/2005
Broj u registru posrednika 127
Član Privredne komore
Član Udruženja posrednika
Svi zaposleni imaju položen stručni ispit i licencu, redovno stručno osposobljavanje i usavršavanje.

Hvala Vam na poverenju
Vaša agencija
Art Polis doo

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!