Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida
M 31

M 31

Broj u Registru posrednika:
721
Adresa:
Poslovni centar TRG Dimitrija Tucovića 151/IVsprat, Užice
Mesto:
Užice
O nama:
Agencija je osnovana 2008. godine u Užicu i od tada aktivno posreduje pri prodaji i najmu stambenih i poslovnih nekretnina, ali i zemljišta na području Srbije i okruženja. Agencija NEKRETNINE 31 za svoje klijente izdvaja najbolje lokacije u Užicu i okolini. Takođe, posredujemo i pri prodaji zemljišta, industrijskih nekretnina, poslovnih centara i lokala na području Užica, Zlatiborskog okruga i regiona. Agencija je upisana kod resornog ministarstva Vlade Republike Srbije u Registar posrednika, a pod rednim brojem 721. Možete nam poslati upit elektronskom poštom na adresu office@nekretnine31.rs ili kontaktirajte naše agente prodaje na brojeve telefona (+381 31) 525-300.

Kao lokalna agencija, ponosni smo na dosadašnje poslovanje, ali i preporuke zadovoljnih klijenata za koje smo brzo i efikasno pronašli nekretnine u skladu sa njihovim željama i potrebama, ali i aktuelnim zakonskim rešenjima.


Cilj nam je da brzo i lako pronađete sve informacije o ponudi naše agencije, da pronađete stan, kuću, apartman, poslovni prostor ili plac koji do sada niste uspevali da pronađete, a da za to ne izdvojite mnogo novca. Za vas pripremamo i posredujemo u sprovođenju celokupnog administrativnog postupka za prenos vlasništva nad nekretninama, posredujemo u uknjižbi nekretnina u zemljišne knjige, ali i oglašavamo vaše nekretnine na internacionalnom tržištu nekretnina.

Oglasi ([[ total ]])

[[ item.title ]] [[ item.title ]] [[ item.title ]]
Cena:
Površina ([[ areaUnit ]]):
Uknjižene     Sa slikom     Sa 3D turom     Sa tlocrtom     Sa videom    

Agencija nema oglasa koji odgovaraju datim kriterijumima pretrage.
Poništi kriterijume pretrage

Agenti

Kontakt

Naš sajt:
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!
Pošalji
[[ errorMessage ]]
Email je uspešno poslat oglašivaču!